DiP-Pi PICO PIOT

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Διαθεσιμότητα : Σε stock 239 Προϊόν(ντα) Άμεσα Διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος :DiP-0001

Βάρος και διαστάσεις προϊόντος

Βάρος προϊόντος: 0.0500KG
16,00 €
Χωρίς ΦΠΑ : 12,90 €

Περιγραφή

DiP-Pi PICO PIOT -  Dual In-Line Package Raspberry Pi Pico

Θες να προσθέσεις στο Raspberry Pi Pico επιπλεον λειτουργικότητες όπως,  κουμπί RESET, διακόπτη ON/OFF, Interface 1-wire και DHT-11/22, διάφορα LEDs (VBUS, VSYS, VEPR, CHGR, V3V3), σύστημα φορτισης μπαταρίας
(για PCB protected LiPo, Li-Ion) μέχρι και Wifi; Το DIP-PIOT είναι το πολυεργαλείο που τα έχει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα σε καταπληκτική τιμή.

Το DiP-Pi PIoT είναι ένα προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας μέσω WiFi με ενσωματωμένες διεπαφές αισθητήρων, που καλύπτουν τις περισσότερες πιθανές ανάγκες για εφαρμογή IoT με βάση το Raspberry Pi Pico. Μπορεί να τροφοδοτήσει το σύστημα με έως Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. που παραδίδεται από 6-18 VDC σε διάφορα σχήματα τροφοδοσίας όπως Αυτοκίνητα, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις κ.λπ. Υποστηρίζει μπαταρία LiPo ή Li-Ion με αυτόματο φορτιστή, καθώς και αυτόματη εναλλαγή από τροφοδοσία καλωδίου σε τροφοδοσία μπαταρίας ή ανάποδα (λειτουργικότητα UPS) όταν χαθεί η τροφοδοσία του καλωδίου. Η εκτεταμένη πηγή τροφοδοσίας (EPR) προστατεύεται με ασφάλεια PPTC Resettable, Reverse Polarity, όπως επίσης και ESD.

Το DiP-Pi PIoT περιέχει ενσωματωμένο Raspberry Pi Pico κουμπί RESET, καθώς και διακόπτη ON/OFF Slide Switch που λειτουργεί σε όλες τις πηγές τροφοδοσίας (USB, EPR ή Μπαταρία). Ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί (μέσω ακίδων του Raspberry Pi Pico A/D) τη στάθμη της μπαταρίας και το επίπεδο EPR με τους μετατροπείς A/D του PICO. Και οι δύο είσοδοι A/D γεφυρώνονται με αντιστάσεις 0402 (0 OHM), επομένως, αν για οποιονδήποτε λόγο ο χρήστης χρειαστεί να χρησιμοποιήσει αυτούς τους ακροδέκτες PICO για τη δική του εφαρμογή, μπορεί να αφαιρεθούνί εύκολα. Ο φορτιστής φορτίζει αυτόματα τη συνδεδεμένη μπαταρία (εάν χρησιμοποιείται), αλλά επιπλέον ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει τον φορτιστή εάν η εφαρμογή του το χρειάζεται. Το DiP-Pi PIoT μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συστήματα IoT που τροφοδοτούνται με καλώδιο, αλλά και για καθαρά σύστημα με μπαταρία με ON/OFF.

Κάθε κατάσταση πηγής τροφοδοσίας υποδεικνύεται από ξεχωριστά ενημερωτικά LED (VBUS, VSYS, VEPR, CHGR, V3V3). Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε χωρητικότητα τύπου LiPo ή Li-Ion. Ωστόσο, πρέπει να φροντίσετε να χρησιμοποιείτε μπαταρίες προστατευμένες με PCB με μέγιστο επιτρεπόμενο ρεύμα εκφόρτισης 2Α. Ο ενσωματωμένος φορτιστής μπαταρίας έχει ρυθμιστεί να φορτίζει μπαταρία με ρεύμα 240mA. Αυτό το ρεύμα ρυθμίζεται από αντίσταση, οπότε αν ο χρήστης χρειάζεται περισσότερα/λιγότερα μπορεί ο ίδιος να το αλλάξει. .

Το DiP-Pi PIoT είναι επίσης εξοπλισμένο με WiFi ESP8266 με ενσωματωμένη κεραία. Αυτή η δυνατότητα ανοίγει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών IoT.

Εκτός από όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, το DiP-Pi PIoT είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένους αισθητήρες 1-wire, DHT11/22 και υποδοχή κάρτας micro-SD. Ο συνδυασμός των εκτεταμένων διεπαφών τροφοδοσίας, μπαταρίας και αισθητήρων καθιστά το DiP-Pi PIoT ιδανικό για εφαρμογές IoT όπως καταγραφέας δεδομένων, παρακολούθηση εγκαταστάσεων, παρακολούθηση ψυγείων κλπ.

DiP-Pi PIoT is supported with plenty of ready to use examples written in Micro Python or C/C++.

FUNCTIONALITY DiP-Pi PIoT
Dimensions 21mm x 51mm YES
Raspberry Pi Pico pinout compatible YES
Independent Informative LEDs (VBUS, VSYS, VEPR, CHGR, V3V3) YES
Raspberry Pi Pico RESET Button YES
ON/OFF Slide Switch acting on all powering sources (USB, EPR, Battery) YES
External Powering 6-18V DC (Cars, Industrial Applications etc.) YES
External Power (6-18VDC) Level Monitoring YES
Battery Level Monitoring YES
Automatic Battery Charger (for PCB protected LiPo, Li-Ion – 2A Max) Automatic/User Control YES
Inverse Polarity Protection YES
PPTC Fuse Protection YES
ESD Protection YES
Battery Charger (for PCB protected LiPo, Li-Ion) YES
Automatic Switch from Cable Powering to Battery Powering and reverse (UPS Functionality) YES
Various powering schemes can be used at the same time with USB Powering, External Powering and Battery Powering YES
1.5A@ 4.8V Buck Converter on EPR YES
Embedded 3.3V@600mA LDO YES
ESP8266 Clone WiFi Connectivity YES
ESP8266 Firmware Upload Switch YES
Embedded 1-wire Interface YES
Embedded DHT-11/22 Interface YES

 

DiP-Pi PICO PIOT FAQ

Manuals

Ready to use examples

DiP-Pi PICO PIoT Technical Specifications

PIoT Schematic

Γνώμες πελατών

Τελευταίες Κριτικές

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
τώρα γράψτε ένα μικρό σχόλιο....(ελάχ. 100, μέγ.. 2000 χαρακτήρες)
Πρώτα: αξιολογείστε το προϊόν. Παρακαλώ επιλέξτε αξιολόγηση μεταξύ 0 (φτωχότερο) και 5 αστεριών (καλύτερο). Αξιολόγηση :
γραμμένοι χαρακτήρες: