Αποστολη προϊοντων

Το nettop.gr συνεργάζεται με την Εταιρεία Ταχυμεταφορών Πόρτα-Πόρτα για την ταχύτερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Σε κάθε παραγγελία σας αποστέλλουμε τον αριθμό αποστολής (Tracking Number) για να μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται τα προϊόντα σας. Τον αριθμό αποστολής μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε απευθείας στο site μας σε περίπτωση που η παραγγελία σας αποσταλεί με την Πόρτα-Πόρτα, επιλέγοντας στα αριστερά το Αναζήτηση αποστολής το οποίο συνδέετε απευθείας με την Πόρτα-Πόρτα

Αποστολές προς χερσαίους προορισμούς οι παραδώσεις πραγματοποιούνται σε διάστημα 1-3 μέρες και για νησιώτικους προορισμούς σε 2-4 μέρες.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά το μεσημέρι εργάσιμης μέρας στέλνονται την επόμενη εργάσιμη.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 90 €
Για όλες τις παραγγελίες πάνω από 90€ με ΦΠΑ (αξία εμπορευμάτων) πραγματοποιείτε δωρεάν αποστολή με courier. Ισχύει για όλη την Ελλάδα για δέματα με βάρος εώς 5kg. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή η αντικαταβολή χρεώνεται ανεξάρτητα από το κόστος αποστολής.
Κόστος αποστολής ανεξάρτητος περιοχής (αστικής ή δυσπρόσιτης) κάτω από 90€ στο ποσό της παραγγελίας είναι :
Από 0 έως 2 κιλά 2,8 ευρώ
Από 2.01 έως 3 κιλά  4,0 ευρώ και για κάθε επιπλέον κιλό από 1,20 ευρώ στο κιλό(δηλαδη από 3.01 έως 4 κιλά 5,2 ευρώ κ.ο.κ)

Κόστος Αντικαταβολής 2,3 ευρώ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετική υπηρεσία courier θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω των σχολίων που μπορείτε να εισάγεται στο καλάθι αγορών πριν ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία. Η χρέωση αποστολής θα διαφέρει σε σχέση με την συνεργαζόμενη, εκτός και διαθέτετε εσείς κάποιον κωδικό που θα μας υποδείξετε.